Diensten Zakelijk

De dienstverlening van uw onderneming moet natuurlijk optimaal zijn. Zo denken wij hier gelukkig ook over. Om uw onderneming zo goed mogelijk te ondersteunen en op deze manier verder uit te bouwen. Kunt u gebruik maken van verschillende aanvullende dienstverleningen:

Facturen

Wanneer u bent waar u hoort te zijn, op de werkvloer. Is het fijn wanneer de gehele administratie, dus ook het versturen van uw facturen geregeld wordt. Dit betekend dat u nooit meer herinneringen hoeft te versturen en u nooit hoeft af te vragen of een factuur wel verstuurd is. Wij zorgen ervoor dat de facturen correct verstuurd worden en dat het geld geïnd wordt.

Website

Een goede website levert in deze tijden altijd een vergrote aanvraag van opdrachten op. Daarvoor heeft u natuurlijk wel een professionele website voor nodig. Door nauwe samenwerking met zowel een webdesigner als een grafisch ontwerper kunnen wij gemakkelijk een website voor u realiseren. Ook het beheren van bijvoorbeeld een webshop is bij ons mogelijk. Door onze ervaring zal uw organisatie hierdoor optimaal gebruik kunnen maken van alle mogelijke middelen

Opstellen tussentijdse rapportages

Wanneer u exact wilt weten hoe uw bedrijf er voor staat, of dient u bedrijfsresultaten aan uw bank te leveren? Tussentijdse rapportages kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wanneer dit voor u noodzakelijk is kunnen wij deze ten alle tijden opmaken.

Voor meer informatie neem contact met ons op